De leukste vaarten van Groningen.

Ontdek alle mooie plekken in westerwolde met onze speciale vaarten of thema vaarten

Mogelijkheden voor arrangementen op onze Rondvaartboot.

Onze rondvaartboot is geschikt voor groepen tot max. 33 personen. Vertrek en aankomst op diverse locaties mogelijk.

Wij zijn - beperkt - rolstoel toegankelijk.

Onze rondvaartboot is ook beschikbaar voor kleine en grotere gezelschappen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Elk arrangement word geheel aan uw wensen aangepast en ingevuld, Veel is mogelijk, - zie Fotopagina - van koffie met gebak tot uitgebreide lunch. Van bittergarnituur tot gebakbuffet. Hieronder vind u enige mogelijkheden maar neem vooral contact met ons op om te bekijken wat wij voor uw gezelschap kunnen betekenen. Ook de duur van de vaart en vertrek en of aankomst locatie zijn geheel in overleg te bepalen. 

Tevens verzorgen wij in overleg o.a. Gebak [ van eenvoudig tot uiterst luxe ] ambachtelijk bereid, bloemstukken voor elke gelegenheid en samengesteld naar uw voorkeur.

Varen met Welvaort is gedegen vakmanschap van ruim 10 jaar ervaring, is varen met een enthousiaste bemanning en staat dienstbaarheid en flexabiliteit hoog in het vaandel: Groningse gastvrijheid op onze rondvaartboot ! 

-------------------------------------------------------------------------------------

Personeelsuitje:

Eens wat anders dan de jaarlijkse bowling of wandeltocht: een rondvaart met onze fluisterboot. Naar wens in te vullen met o.a. hapje en drankje.

Familiere√ľnie.

Wat is leuker dan met de hele familie gezellig een rondvaart te maken ? Heel veel tijd om met elkaar contacten te leggen, in alle rust bij ons aan boord. Indien gewenst zorgen wij voor koffie met lekkers en bittergarnituur. Uiteraard is deze vaart goed te combineren met andere plannen van uw dag zoals restaurant enz. 

Schoolreisje.

Voor veel scholen / klassen weer een jaarlijks dilemma: wat gaan we doen met het schoolreisje. Wij hebben een toffe invulling hiervoor: varen met onze rondvaartboot. Desgewenst word de vaart onderbroken met een bezoek aan een speeltuin en of eetgelegenheid. U kunt ook kiezen om dit reisje tevens een educatief karakter te geven door onze natuurgids te laten vertellen over de flora en fauna wat onderweg word tegengekomen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om deze vaart te voorzien van een heuse " speurtocht " vanaf het water. Wij vullen graag met u deze leuke dag in.

High-Tea

Een high tea is altijd een goed idee. Samen klets je uren bij onder het genot van thee en zoete en hartige hapjes. Gezellig aan boord van onze Rondvaartboot genieten van al het lekkers én genieten van het uitzicht vanaf het water.

Educatieve vaart

Een vaart geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen, denk aan schoolklassen, verenigingen, vriendengroepen enz. Het programma en de vaarroute word geheel naar uw wensen aangepast. 

Vrijgezellenfeest.

Tja een feest op een rondvaartboot, geen kroegentocht maar een vaartocht. En.............. feest kan t zijn !!

Productpresentatie.

Met een select gezelschap een product presenteren ? Presentatie bedrijfsplan ? Idee presentatie ? Aan boord van onze fluisterboot kan het. De boot kan geheel in uw gewenste [ bedrijfssferen ] aangekleed worden !

Uitvaart: van naar - Natuurbegraafplaats Reiderwolde -

Vanaf diverse inscheep locaties kunnen wij het vervoer verzorgen. Het eindpunt van de vaart is aanlegsteiger Natuurbegraafplaats Reiderwolde, Reeds diverse malen mochten wij een dergelijke vaart uitvoeren, in overleg word deze vaart met u ingevuld.

Asverstrooiing.

Na crematie kunt u met onze boot op diverse locaties de asverstrooiing doen plaatsvinden. Hiervoor is echter toestemming van de waterbeheerder noodzakelijk, wij helpen u graag om aan de benodigde vergunning te komen.

Links

Reiderhaven, jachthaven: http://www.reiderhaven.nl

A en C Computers Bellingwolde: https://www.aenc-computers.nl

Kloosterboerderij Bleyendael, Sellingen: http://www.kloosterboerderij.nl

De Waternimf Midwolda: http://www.dewaternimf.nl

B&B 't Achterhoes, Bellingwolde: http://www.hetachterhoes.nl

Natuurbegraafplaats Reiderwolde: https://natuurbegraafplaats-reiderwolde.business.site/

Restaurant "Smederij 1872" Beerta: https://www.smederij1872.nl/

De Tramwerkplaats Winschoten: https://harbourjazzclubwinschoten.com/uitvaarten/

Harbourclub Winschoten: https://harbourjazzclubwinschoten.com/